طرز تهیه شربت نارنج
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهسرو برای :
- 2 نفرمواد لازم :
- نارنج شسته و پاک شده 10 تا 12 عدد- شکر 1 پیمانه
- آب لیمو ترش 1 عدد بزرگ
- آب سرد 1 لیتر
طرز تهیه شربت نارنج :
نارنج ها را از طول نصف کنید و سپس آنها را به برشهای نازک ببرید.
آنها را در یک کاسه شیشهای بریزید و شکر را اضافه کنید.
با یک گوشت کوب چوبی برشهای نارنج را له کنید.
آب خنک را به کاسه افزوده و به آرامی هم بزنید.
مطمئن شوید که شکر کامل حل شود و بعد آب لیموی تازه را اضافه کنید.
یک صافی بزرگ سوراخ ریز روی یک کاسه بزرگ دیگر قرار دهید و مخلوط را روی آن صاف کنید.
اگر لازم است آن را فشار دهید که تا حد امکان آب آن گرفته شود.
در یک پارچ مناسب سرو بریزید و نوش جان کنید.