طرز تهیه شیر چای ادویه دار
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهسرو برای :
- 3 نفرمواد لازم :
- ۳ لیوان آب- ۱ تکه زنجبیل
- ۴ عدد چای کیسه ای
- ۵ عدد چوب دارچین
- ۸ عدد میخک
- ۱/۴ قاشق چای خوری دانه فلفل سیاه
- ۲ لیوان شیر کم چرب
- ۱/۴ پیمانه عسل
طرز تهیه شیر چای ادویه دار :
در قابلمه ای بزرگ آب و زنجبیل را ریخته و بجوشانید. حرارت را کم کرده و بگذارید برای ۸ دقیقه قل بزند.
چای، ۱ عدد چوب دارچین، میخک، دانه های فلفل و شیر کم چرب را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط رو به پایین برای ۶ دقیقه ی دیگر قل بزنند.
چای را از صافی رد کنید و عسل را (با توجه به ذائقه تان) به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
شیر چای را در لیوان های مورد نظر بریزد، در صورت تمایل یک عدد چوب دارچین در هر لیوان قرار دید و گرم میل کنید.