طرز تهیه فینگر فود قارچ و کالباس
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 2 نفرمواد لازم :
- کره 30 گرم- پنیر چدار یا پارمژان 150 گرم
- قارچ درشت 250 گرم
- رزماری 2 شاخه
- کالباس خرد شده 100 گرم
- پیاز کوچک 1 عدد
امروزه فینگرفودها جزء خوراکهای محبوب هر فردی بخصوص به عنوان پیش غذا محسوب میشود. فینگر فود، غذای انگشتی یا لقمهی دستی و اسامی دیگری که مشابه اینها است، همگی اشاره به خوراکی دارد که معمولا به غذاهای سبکی گفته میشود که مراحل طولانی و سخت پخت و پز را ندارند. اغلب اوقات برای خوردن این غذاهای کوچک لذیذ حتی نیاز به استفاده از کارد و چنگال هم نیست. در برخی از کشورها حتی این غذاهای کوچک خوشمزه به عنوان غذای اصلی سرو میشود، اما بیشتر این نوع خوراک را به عنوان پیش غذایی جذاب و اشتهاآور میشناسند. تهیه کردن فینگر فودها به علت مواد اولیه کمتر و مراحل کم پخت کار آسانی است که در نهایت یک میان وعده یا پیش غذای هیجان انگیز خواهید داشت. در این مطلب با دستور تهیه فینگر فود قارچ و کالباس آشنا خواهید شد.
طرز تهیه فینگر فود قارچ و کالباس :
برای تهیه این خوراک بهتر است از قارچهای درشت استفاده کنید. قارچها را خوب بشوئید و قسمت ساقه آنها را جدا کنید. ساقههای قارچ را خرد کنید و کنار بگذارید.
کره را در تابهای مناسب ریخته و اجازه دهید تا باز شود. پس از داغ شدن کره پیاز خرد یا رنده شده را به همراه ساقههای قارچ درون تابه ریخته تا کاملا تفت بخورند و نرم شوند. کالباس خرد شده را نیز به تابه اضافه کنید و سپس تابه را از روی حرارت بردارید. (در دستور تهیه اصلی از بیکن استفاده شده است) پنیر چدار یا پارمژان رنده شده را به همراه رزماری ساطوری شده با سایر مواد کاملا مخلوط کنید.
قارچها را بصورت برعکس درون سینی فر بچینید. سپس روی آنها را با موادی که تهیه کردید پر کنید تا تمام قارچها تکمیل شود. سینی را درون فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کاملا پخته شوند.
در دستور تهیه اصلی از بیکن سرخ شده بجای کالباس استفاده شده است.