طرز تهیه مینی کیک خرمالو با کرم پنیری
مدت زمان پخت :
- 35 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
تخم مرغ : ۱ عددوانیل : ۸/۱ قاشق چای خوری
روغن مایع : ۶۰ گرم
آرد : ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
دارچین : ۴/۱ قاشق چایخوری
خرمالو پوست گرفته شده و پودر شده : ۸۰ گرم
گردوی نگینی خرد شده : ۳۰ گرم
طرز تهیه مینی کیک خرمالو با کرم پنیری
قبل از هر چیز فر را روشن می کنیم و در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم می کنیم، سپس قالب های تک نفره کاپ کیک را با روغن کامل چرب می کنیم و مقداری آرد روی آن می پاشیم بعد از اینکه خوب آرد پاشی کردیم قالب را برمی گردانیم تا آرد اضافی از داخل آن خارج شود، این کار را برای همه قالب ها انجام می دهیم و آنها را کنار می گذاریم.
ابتدا تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و با همزن خوب هم میزنیم تا حجم آن دو برابر شود سپس روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و به مدت یک دقیقه هم میزنیم و کنار میگذاریم.
سپس آرد، بیکینگ پودر و دارچین را در ظرف دیگر باهم مخلوط می کنیم و ۳ بار الک می کنیم. بعد از الک کردن آن را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد به طور کامل باهم مخلوط شوند در انتها خرمالوی پودر شده و خرد شده و گردو های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل همه مواد مخلوط شوند، سپس مواد را در قالب هایی که از قبل آماده کرده بودیم می ریزیم و داخل فر قرار می دهیم. می گذاریم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
بعد از پخت کامل آن را از فر بیرون می آوریم و با کرم پنیری تزئین می کنیم. بعد از سرد شدن آماده سرو کردن است.
می توانید در فاصله ای که کاپ کیک ها در فر هستند تا بپزند، کرم پنیری را اماده کنید.
مواد لازم برای کرم پنیری :
- پنیر ماسکار پونه: ۲۰۰ گرم
- خامه قنادی : ۵۰ گرم
- پودر شکر : ۶۰ گرم
- عصاره وانیل : ۴/۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه کرم پنیری:
ابتدا پنیر خامه ای و پودر شکر و وانیل را باهم مخلوط می کنیم و با همزن هم میزنیم تا صاف و یکدست شود. سپس خامه قنادی را به آن اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم تا صاف و یکدست شود. کرم پنیری به همین راحتی آماده استفاده است آن را لای کاپ کیک ها بگذارید یا برای تزیین روی مینی کیک خرمالو از کرم پنیری استفاده کنید.
نکته :
می توانید با اضافه کردن زعفران حس و حال پاییزی به خامه و کرم پنیری بدهید.