مدت زمان پخت :

- 15 دقیقه

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

- ۴ عدد چای کیسه ای
- ۲ عدد چوب دارچین
- ۴ عدد میخک
- ۱ قاشق چای خوری زنجبیل
- ۶۰۰ میلی لیتر شیر
- ۱/۲ عدد جوز هندی
- به میزان لازم عسل

طرز تهیه چای ماسالا :

کیسه های چای را به همراه چوب دارچین، میخک، زنجبیل و شیر در قابلمه ی کوچکی بریزید.

جوز هندی را روی آن ها رنده کنید و ۳۵۰ میلی لیتر آب به آن ها اضافه کنید.

مواد را هم بزنید و قابلمه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قل بزند و ادویه ها طعم خود را به چای بدهند.

مواد را از صافی رد کنید، در لیوان های مورد نظر بریزید و به همراه مقداری عسل میل کنید.