طرز تهیه چای ماسالا
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- ۴ عدد چای کیسه ای- ۲ عدد چوب دارچین
- ۴ عدد میخک
- ۱ قاشق چای خوری زنجبیل
- ۶۰۰ میلی لیتر شیر
- ۱/۲ عدد جوز هندی
- به میزان لازم عسل
طرز تهیه چای ماسالا :
کیسه های چای را به همراه چوب دارچین، میخک، زنجبیل و شیر در قابلمه ی کوچکی بریزید.
جوز هندی را روی آن ها رنده کنید و ۳۵۰ میلی لیتر آب به آن ها اضافه کنید.
مواد را هم بزنید و قابلمه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قل بزند و ادویه ها طعم خود را به چای بدهند.
مواد را از صافی رد کنید، در لیوان های مورد نظر بریزید و به همراه مقداری عسل میل کنید.