طرز تهیه کال کباب (گیلان-مازندران)
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهسرو برای :
- 6 نفرمواد لازم :
بادمجان درشت 10 عددآب انار ترش یا آبغوره 1 فنجان
نعناع، خلواش و چوچاق ریز شده تازه یا خشک 3 قاشق
سیر 1 و 1/2 بوته
گردو پودر شده 150 گرم
نمک و فلفل
طرز تهیه کال کباب
فر را برای کباب کردن بادمجانها تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. بادمجانها را خوب بشوئید و از طول آنها را چاک دهید.
هنگامی که فر خوب گرم شد، بادمجانها را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید تا خوب کباب شوند. هر از گاهی آنها را زیر و رو کنید تا اطراف آنها کاملا کباب شوند. مراقب باشید تا در عین خوب کباب و پخته شدن، نسوزند.
پوست بادمجانها را بکنید و اگر بادمجان ها تخم داشتند، آنها را جدا کنید. بادمجانها را در یک کاسه بریزید و با گوشتکوب بکوبید.
سیر را له کنید. آنها را همراه با سبزی، نمک، فلفل، گردو و ترشی با بادمجانها بکوبید و مخلوط کنید. اگر دوست داشتید می توانید کمی دانه های انار هم اضافه کنید. کال کباب حاضر است و می توانید آن را با کته گرم سرو کنید.