طرز تهیه کباب چنجه گوشت بره
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 8 نفرمواد لازم :
گوشت بره 1 کیلوگرمسرکه 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع 1/4 لیوان
سیر 4 حبه
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کباب چنجه گوشت بره از خوش خوراک ترین کباب ها می باشد که ما امروز روش تهیه این کباب خوشمزه و لذیذ را آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه کباب چنجه گوشت بره
گوشت بره را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سپس ۱ عدد پیاز خرد شده ، سیرهای له شده ، روغن ، سرکه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. مخلوط را داخل ظرف دردار بگذارید یا روی ظرف را با نایلون خوب پوشش دهید و به مدت حداقل ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب گوشت شود.
پس از مدت زمان لازم برای استراحت گوشت را از یخچال خارج کنید و به سیخ بکشید ( یک پیاز باقی مانده را خرد کنید و لابلای هر گوشت تکه ای پیاز قرار دهید ). سیخ های کباب را روی حرارت ذغال یا حرارت گاز قرار دهید و بچرخانید تا تمام سطح کباب برشته شود. سپس بهمراه گوجه کباب شده ، آبلیمو ، نان تازه و … سرو کنید.