مدت زمان پخت :

- 15 دقیقه

سرو برای :

- 3 نفر

مواد لازم :

- 500 میلی‌لیتر آب هلو
- 500 میلی‌لیتر آب سیب
- 20 گرم برگ ریحان
- 8/1 قاشق چای‌خوری جوزهندی

طرز تهیه کوکتل سیب و هلو :

۵۰۰ میلی‌لیتر آب سیب، ۶۰ میلی‌لیتر آب‌لیموترش تازه، ۵۰۰ میلی‌لیتر آب معدنی و ۲ قاشق سوپ‌خوری اورگانو (پودرشده) را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. مخلوط را ۲ ساعت در یخچال بگذارید سپس آن را از صافی رد کنید و به‌همراه تکه‌های یخ و سیب (حلقه‌ای خرد شده) در لیوان مورد نظر بریزید و با لیمو ترش (ورقه‌ای خرد شده) تزیین و سرو کنید.