طرز تهیه کوکو ذرت
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
پیاز سفید (نگینی خردشده) 1 عددسیر (کوبیدهشده) 2 حبه
کنسرو ذرت (بدون آب) 300 گرم
پیازچه (نگینی خردشده) 2 ساقه
گشنیز خشک (پودرشده) 5 گرم
آرد گندم 3 قاشق سوپخوری
پودر سوخاری 4 قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
ادویه کاری* (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
جعفری (پاک شده) مقداری برای تزیین
گوجهفرنگی مینیاتوری مقداری برای تزیین
طرز تهیه کوکو ذرت
در ظرفی، پیاز، سیر، ذرت و پیازچه را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید سپس گشنیز، آرد گندم، پودرسوخاری، بیکینگ پودر، ادویه کاری، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
تخم مرغ را به مخلوط ذرت بیافزایید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
از مواد با قاشق بردارید و در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، بریزید تا سرخ شود. یک روی کوکو که سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. کوکوها را از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. کوکوی ذرت را با جعفری و گوجه فرنگی مینیاتوری تزیین و سرو کنید.
نکته
* ادویه کاری شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره و تخم گشنیز است که بهصورت آسیاب شده با پودر سیر مخلوط شده اند.