طرز تهیه کوکو مرغ و پیازچه
مدت زمان پخت :
- 40 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
سینه مرغ (آب پز و خردشده) 500 گرمسیب زمینی (آب پز و مکعبی خردشده) 1 عدد
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
پیازچه (خردشده) 70 گرم
گشنیز (پاک و خردشده) 60 گرم
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 5 تا 6 عدد
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو مرغ و پیازچه
در ظرفی، مرغ، سیب زمینی، سیر، پیازچه، گشنیز، زردچوبه، تخم مرغ، مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید.
تمام مایه کوکو را یک مرتبه در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، بریزید و با پشت قاشق، مایه را به طور یکنواخت پهن کنید سپس در تابه را بگذارید تا کوکو کمی خود را بگیرد. یک روی کوکو که سرخ شد، ظرفی مناسب را روی دهانه تابه قرار دهید و کوکو را با احتیاط در آن برگردانید و از روی دیگر، در تابه بگذارید تا سرخ شود؛ پس از اینکه کوکو کاملاً سرخ شد، آن را بُرش بزنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.