مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 6 نفر

مواد لازم :

آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ لیوان
شیر ۲ لیوان
وانیل به مقدار لازم
کره ۵۰گرم
بیسکویت پتی پور ۲ بسته

کیک یخچالی امروزه جز پرطرفدارترین شیرینی هایی هستند که بین خانم ها جهت پذیرایی از مهمانان و دورهمی ها متداول شده است تا سفره ای زیبا و کامل داشته باشند.

یکی از انواع کیک ها که دستور پخت بسیار آسانی دارد کیک یخچالی خوش طعم و لذیذ است، که در ادامه طرز تهیه کیک یخچالی را با شما به اشتراک میگذاریم.

طرز تهیه کیک یخچالی ساده

۱) ابتدا دو قاشق غذاخوری از آرد سفید قنادی را همراه با دو قاشق غذاخوری از پودر کاکائو مخلوط کرده و الک می کنیم.

۲ ) سپس نصف لیوان شکر را همراه دو لیوان شیر و مقداری وانیل به مواد اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم.

۳ ) باید دقت داشته باشیم برای گلوله نشدن مواد، مرتب هم بزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

۴ ) در ادامه حرارت را خاموش کرده و ۵۰ گرم کره به مواد اضافه میکنیم سپس هم می زنیم تا کره کامل حل و مخلوط شود.

۵ ) در ادامه داخل یک ظرف شیشه ای پیرکس، کیسه فریزر را بازکرده و یک لایه بیسکویت پتی پور با سلیقه می چینیم و سس تهیه شده را روی آن میریزیم و اینکار را تا ۵ لایه ادامه میدهیم به گونه ای که لایه آخر فقط سس باشد.

۶ ) به مدت یک روز مواد را در یخچال میگذاریم تا بافت بیسکویت مثل کیک شود سپس با همان کیسه فریزر بلند کرده و روی سینی میگذاریم، به آرامی از یک طرف پلاستیک را بیرون میکشیم.

۷ ) در پایان کیک یخچالی را برش زده و سرو میکنیم.

 

نکات :

  • سس حتما باید داغ باشد در صورتیکه خنک است باید حتما گرم نمایید.
  • درمیان لایه ها میتوانید موز و گردو بگذارید.
  • اگر برای آماده شدن کیک یخچالی عجله دارید فقط ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.
  • برای تهیه این دسر میتوان از دو نوع بیسکویت ساده و کاکائویی استفاده نمایید.